Torsdag morgon

Det var med stolta steg vi gick genom St Andrews kl 03:15 på väg till vårt första arbetspass på The Open. För idag är det allvar.
Det kunde börjat bättre. Vi har fått 34 mm regn de senaste 12 timmarna vilket ändrar all planering. Dessutom hotar väderfolket med lika mycket till samt hårda vindar. Jag tycker synd om killarna som lagt ner sin själ i banan de sista 3 åren. Allt för att banan skall vara som bäst till dessa 4 dagarna. Nåväl, det är bara att starta om och se glad ut. Alla greener och tee´s blev klippta. Mycket folk gick åt till att återställa alla bunkrar och i skrivande stund börjar de se riktigt bra ut. Resten av styrkan gick åt att pumpa vatten. det stod stora sjöar på hål 1 och 18. En personalstyrka på 65 personer kan verka mycket men idag kunde vi varit det dubbla.
Allt har dock gått bra och de första bollarna har börjat gå ut. Vi mötte Fanny Sunesson imorse då hon var ute och mätte upp banan och enligt henne finns det 3-4 riktigt svåra pinnplaceringar. Värst är den på hål 8.
Nu är det tid för en genomgång där vi skall få reda på vad som gäller fram till kvällens arbetspass. En gissning är att vi alla får stanna kvar som regnberedskap.

Göran

Kommentarer
Postat av: Ulf Ekström Emmaboda

Ni verka ha jobbat bra killar, det ser väldigt bra ut i tv. Här i Emmabda längtar vi efter regn, är snustort.Men för ert bästa hoppas jag ni får bättre väder framöver. Men allt för spänningen vi som följer spelet framför Tv:en.



M.V.H

Uffe E på Emmaboda gk.

2010-07-15 @ 11:58:17
Postat av: ingemar

Nu har ni båda fått en fin presentation i TV av herrarne Zachrisson o Fulke. Ni blir världsberömda i hela Sverige.

2010-07-15 @ 14:59:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0