Onsdag kväll

Klockan är nu 20:40 och ett avkortat kvällspass är avslutat. Vädret har slagit till rejält med både vind regn. Därför valde man att endast klippa och välta greenerna samt att justera en del bunkrar. Resten av gänget fick en välbehövlig frikväll. Bobban och jag besiktigade som vanligt greenerna. Vi åkte ut helt övertygade om att få mycket att göra eftersom regnet gjort greenerna lite mjukare. Men ack vad fel vi fick. Spelarna hade skött sig helt enormt bra så det fanns knappt ett nedslagsmärke att fixa. Högsta betyg med plus i kanten till spelarna. Så vår insats för kvällen blev justering av en del gamla hålpluggar.
Som jag nämnt innan så bedöms greenerna enligt följande. Man mäter stimp, markfukt och jämnhet. Resultatet av morgonens mätningar visade att greenerna aldrig varit så jämna som idag. Stimpen är något för låg men kommer att hållas så över morgondagen. Detta för att vara säkra på att bollen stannar kvar på greenerna. För imorgon kommer det att blåsa än mer enligt experterna.
Nu skall Bobban och jag promenera hem genom ett regnigt St Andrews och säger därför god natt.

Göran

Kommentarer
Postat av: Per Gustafsson

ok boys rice and shine ;-)10.5 på stimpen o Tiger byter till en annan putter??

Hur nära kommer ni pojkarna??

Undrar om Road Hole forfarande kommer ihåg Bobbans brors "power fade" ut på hotelparkeringen..."never seen this before" sa caddien

Bara att vandra hem i regnet å njuta ä ju f-n helt obetalbart!

Det är så coolt att någan man känner är så nära! Lycka till hela veckan!!

/Per

2010-07-14 @ 22:55:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0